sâmbătă, 21 mai 2016

Cea mai buna hota incorporabila la 1300 de lei

Cea mai buna hota pe 90 de cm pana in 1300 de lei Samsung HDC9A90TX

Din punctul nostru de vedere Samsung HDC9A90TX este cea mai buna hota raport calitate pret pana in 1300 de lei. Puterea mare de 750 de metri cubi pe ora o face perfecta pentru orice bucatarie, indiferent de marime, inclusiv daca este open space. Aceasta hota poate fi adaptata si pentru recirculare, doar ca va pierde cam 30 % din capacitatea de evacuare si va mai fi necesar un filtru de carbon. 
Un alt avantaj al hotei Samsung HDC9A90TX este data de design-ul modern, hota fiind foarte slim si foarte bine finisata. Proportii aproape de perfectiune si un sistem de iluminare si el foarte bine ales cu becuri spot light. Totul pentru un efect deosebit in bucatarie mai ales daca aceasta este si open space. Practic Samsung HDC9A90TX este recomadarea noastra pentru o bucatarie open space, daca nu doriti cumva o hota oblica, hote ce au devenit din ce in ce mai la moda, dar care momentan sunt de 3 pana la 4 ori mai scumpe.

Filtrele sunt din aluminiu si sunt lavabile iar nivelul de zgomot de doar 73 dB(A) o claseaza in categoria celor mai silentioase hote de pe piata. Evacuarea se face pe 150 mm, dar poate fi adaptata si pentru 120 mm. In concluzie recomandam Samsung HDC9A90TX celor care-si doresc o hota foarte puternica, cu un design modern, pretabila unei bucatarii moderne, eventual open space. Raportul calitate pret si design-ul simplist si elegant sunt principalele ei puncte forte. Pentru detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile cititi articolul Criterii alegere hota incorporabila.Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.

Postări populare

Comentarii si pareri de pe forumul Incorporabile Premium

Comentarii pe Incorporabile Premium