sâmbătă, 21 mai 2016

Cea mai buna hota pana in 300 de lei

Cea mai buna hota pana in 300 de lei - Heinner XCH-450S 

Desi recunosc ca nu-mi sta in fire sa recomand in general Heinner. modelul de hota traditionala care poate fi asociat si unui pachet de electrocasnice incorporabile plita si cuptor, in situatia in care utilizatorul doreste sa aibe cu corp de mobila deasupra hotei, Heinner XCH-450S este cea mai buna alegere. Cele doua motoare asigura evacuarea unui volum de aer de 320 de metri cubi pe ora , acest lucru inseamnand ca este eficienta chiar si pentru o bucatarie mare. 
Filtrele sunt din aluminiu, deci sunt lavabile, ceea ce inseamna costuri 0 de mentenanta pe perioada de utilizare si evacuare care se face pe burlan de 120 mm, informatie pe care in general nu prea se gasestein mediul online.

Nivelul de zgomot este bun, cei 69 de dB(A) fiind undeva la jumatatea nivelului de zgomot pe care-l gasiti la hote, deci nu este nici o hota zgomotoasa, dar nici una foarte silentioasa. Heinner XCH-450S poate fi adaptata si pentru recirculare, insa mai este nevoie de un filtru de carbon, care se poate lua direct din service-ul autorizat sau unul universal, situatie in care acesta trebuie fixat oarecum artizanal. Pentru criterii complete privind modul de alegere a hotei cititi articolul Criterii alegere hota. Inoxul este de buna calitate, bine polisat, fiind relativ usor de curatat. Una peste alta este o hota buna, ce-i drept branding-ul nu prea o avantajeaza, insa raport calitate pret merita, motiv pentru care o consideram cea mai buna alegere pentru cei ce isi doresc o hota eficienta si au un buget de 300 de lei. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.

Postări populare

Comentarii si pareri de pe forumul Incorporabile Premium

Comentarii pe Incorporabile Premium