sâmbătă, 21 mai 2016

Cea mai buna plita pe gaz 700 de lei

Cea mai buna plita pe gaz 700 de lei-Electrolux EGG6343NOX

Cea mai buna plita incorporabila pe gaz pana in 700 de lei este din punctul nostru de vedere Electrolux EGG6343NOX. Pe langa faptul ca este Electrolux, ceea ce inseamna ca este un brand premium si totodata renumit pentru calitatea materialelor folosite si pentru fiabilitate, aceasta plita va ofera maximum ce puteti dori de la un astfel de produs incorporabil, un inox bine polisat si greu amprentabil, ceea ce inseamna ca se curata usor, gratare din fonta si arzator WOK.

La banii acestia bineinteles ca vorbim de aprindere electrica integrata pe buton si supapa de siguranta care previne riscul de a ramane cu gazele deschise. Gratarele sunt doua si sunt realizate din fonta in aliaj, ceea ce inseamna ca sunt mai putin poroase si foarte important mai putin casante, acest aspect reprezentand un risc pentru niste gratare realizate in compozitie mare din fonta. De acest lucru va puteti da seama prin atingere, atunci cand fonta este grunjoasa, inseamna ca este mai putin carbon in compozie si o face mai casanta.

Geometrie buna a gratarelor si aici mai mentionam faptul ca sunt foarte bine proiectate, ceea ce le face foarte stabile si greu de mutat accidental. Aceste gratare pot fi spalate atat manual cat si in masina de spalat vase. In concluzie Electrolux EGG6343NOX este preferata si recomandata noastra pentru utilizatorii interesati de o plita foarte buna si care au un buget de 700 de lei. Pentru criterii complete privind alegerea plitei incorporabile puteti citi articolul Criterii alegere plita incorporabila. Am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna plita incorporabila.

Postări populare

Comentarii si pareri de pe forumul Incorporabile Premium

Comentarii pe Incorporabile Premium