vineri, 20 mai 2016

Cel mai bun cuptor incorporabil 1600 de lei

Cel mai bun cuptor incorporabil 1600 de lei Gorenje BO75SY2B 

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Gorenje BO75SY2B face parte din gama Simplicity a producatorului sloven de electrocasnice, gama destinata utilarii in principiu a bucatariilor moderne, cu design simplist. Aceasta gama este clasificata in plaja medie de pret, insa Gorenje fiind recunoscuta ca un brand premium, aceasta este putin mai ridicata comparativ cu Whirlpool spre exemplu. Revenind la Gorenje BO75SY2B putem spune despre el ca are programe de preparare care sa satisfaca orice utilizator, cu mentiunea ca acestea nu sunt presetate pe retete. Adica utilizatorul trebuie sa se uite in manual, unde este informat cu privire la timpul, temperatura si functia potrivita tipului de preparat.

Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.
Un alt avantaj este faptul ca are usa rece, adica sunt trei straturi de geam care asigura ca usa pe exterior sa nu depaseasca 40 de grade Celsius, la temperatura maxima de 230 de grade din cuptor. Alt plus care vine sa asigure un confort suplimentar pentru utilizator este dat de prezenta suportilor telescopici. Design-ul este fara indoiala unul exceptional, desi minimalist, se vede o finete a finisajelor, tipic oarecum pentru producatorul sloven de electrocasnice.

Insa cel mai mare avantaj pentru Gorenje BO75SY2B este dat de un foarte bun raport calitate pret, daca este sa punem in balanta functiile, branding-ul, faptul ca are autocuratare cu abur, volumul relativ mare de 67 de litri, 9 functii si pretul, care este foarte bun, in promotie acest model fiind in jurul a 1600 de lei, pretul lui corect fiind in jurul a 1700 de lei. In concluzie Gorenje BO75SY2B este cel mai bun cuptor incorporabil electric multifunctional pe care-l puteti cumpara la un pret de 1600 de lei. Si pe langa acest raport calitate pret foarte bun veti avea un cuptor cu un design exceptional, modern si in trend cu tendintele de utililare din prezent. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.

Postări populare

Comentarii si pareri de pe forumul Incorporabile Premium

Comentarii pe Incorporabile Premium