vineri, 20 mai 2016

Cel mai bun cuptor incorporabil 2000 de lei

Cel mai bun cuptor incorporabil 2000 de lei-Electrolux EOC3430COX

Consideram Electrolux EOC3430COX cel mai bun cuptor electric multifunctional si-l recomandam celor care-si doresc un cuptor cu autocuratare pirolitica, care sa gateasca perfect, acest fapt datorandu-se sistemului integrat de convectie 3D si totodata sa fie un cuptor premium. Premium in primul rand pentru ca vorbim de producatorul suedez de electrocasnice si totodata datorita design-ului modern si ergonomic. Inca un avantaj al cuptorului Electrolux EOC3430COX este dat de capacitatea de 74 de litri, capacitate ce-l claseaza in categoria cuptoarelor cu volum mare si totodata permite utilizatorului sa prepare simultan pe mai multe nivele mai multe tipuri de alimente. 
Timmer-ul electronic permite utilizatorului sa programeze cuptorul si acesta se va opri automat la finalul programului iar autocuratare pirolitica este cel mai eficient mod de curatare care exista pe piata, practic singurul tip de autocuratare care este eficient suta la suta si in acelasi timp nu mai necesita costuri ulterioare cumpararii produsului. mai multe detalii privind diferentele la sistemele de autocuratare puteti citi in articolul Diferenta dintre autocuratarea catalitica si piroliza. Cele 9 functii ale cuptorului sunt mai mult decat suficiente si va permite utilizatorului sa prepare cam tot ce poate fi preparat la un cuptor electric. 

In concluzie, volum mare, coacere uniforma si foarte eficienta, sistem de autocuratare pirolitica, usa cu amortizare, toate acestea ne determina sa recomandam Electrolux EOC3430COX cea mai buna alegere pentru cei care au un buget de 2000 de lei alocat pentru cuptor. Pentru criterii detaliate privind modul de alegere al cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.

Postări populare

Comentarii si pareri de pe forumul Incorporabile Premium

Comentarii pe Incorporabile Premium