miercuri, 11 aprilie 2018

Evaluare hotă incorporabilă Bosch DIB091E51

Hota incorporabilă Bosch DIB091E51 este o hotă a cărei preț variază între 3700 și 5000 de lei în funcție de momentul în care va decideți să o achiziționați, dacă este sau nu într-o campanie promoțională. Pentru informații complete privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, vă recomand articolul Cum aleg hota.

Dacă citiți acest articol de pe tabletă sau telefon mobil vă recomandăm să rotiți dispozitivul pentru a putea vedea evaluarea produsului pentru fiecare criteriu.  

RAPORT CALITATE PREȚ Bosch DIB091E51

CAPACITATE EVACUARE Bosch DIB091E51

CALITATE FILTRE Bosch DIB091E51

DESIGN Bosch DIB091E51

PRODUSE COMPLEMENTARE Bosch DIB091E51

FIABILITATE Bosch DIB091E51

Bosch DIB091E51

Hotele incorporabile sunt împărțite în două mari categorii: hote telescopice și hote incorporabile decorative. Hotele telescopice sunt în general hote recomandabile pentru bucătării medii și mici, însă există și excepții, existând hote telescopice cu puteri mai mari de 500 de metri cubi pe oră. În general însă, media capacității de evacuare în cazul hotelor telescopice este de 300-330 de metri cubi pe oră.


Prețurile la care puteți cumpăra acest model de la principalele magazine de electrocasnice:



     
Hotele decorative pot fi piramidale, cheminee sau oblice. Hotele oblice sunt cele mai moderne, fiind recomandabile bucătăriilor premium, high end. Aici vorbim de niște hote cu motoare cu turbină, un pricipiu total diferit de ceea ce găsim în cazul unei hote tradiționale.

Hotele tradiționale sunt hote, care, la fel ca în cazul hotelor telescopice, pot avea unul sau două motoare. Trebuie reținut însă că, cele mai bune hote incorporabile sunt cele cu motor cu turbină.

Mai este important, atunci când optezi pentru o hotă să ai în vedere ca filtrele să fie metalice. Aceste filtre sunt lavabile și dacă sunt întreținute corespunzător au o durată de viață echivalentă cu durata de viață a hotei.

Un alt criteriu este dat de nivelul de zgomot. Recomandarea mea este să optați pentru o hotă a cărui nivel maxim de zgomot să nu depășească 70 de decibeli. Mai multe informații privind alegerea hotei găsiți în articolul Cum aleg hota..

0 comentarii:

Postări populare

Comentarii si pareri de pe forumul Incorporabile Premium

Comentarii pe Incorporabile Premium