marți, 1 mai 2018

Păreri despre mașina de spălat Candy GRAND'O VITA GVS 149THN3

Candy GRAND'O VITA GVS 149THN3 este o mașină de spălat rufe al cărei preț variază între 1400 și 1700 de lei în funcție de momentul în care vă decideți să o achiziționați, dacă este sau nu într-o campanie promoțională. Mai jos găsiți evaluarea blogului Blog Electrocasnice cu privire la acest model, însă, dacă doriți să aprofundați, pentru informații complete privind criteriile complete de alegere a mașinii de spălat rufe, vă recomand articolul Cum aleg masina de spalat rufe.
Candy GRAND'O VITA GVS 149THN3

Dacă citiți acest articol de pe tabletă sau telefon mobil vă recomandăm să rotiți dispozitivul pentru a putea vedea evaluarea produsului pentru fiecare criteriu.  

RAPORT CALITATE PREȚ Candy GRAND'O VITA GVS 149THN3

CALITATEA SPĂLĂRII Candy GRAND'O VITA GVS 149THN3

CAPACITATEA DE ÎNCĂRCARE Candy GRAND'O VITA GVS 149THN3

PROGRAME DE SPĂLARE Candy GRAND'O VITA GVS 149THN3

NUMĂRUL DE ROTAȚII LA CENTRIFUGARE Candy GRAND'O VITA GVS 149THN3

FIABILITATE Candy GRAND'O VITA GVS 149THN3

Prețurile la care puteți cumpăra acest model de la principalele magazine de electrocasnice:

     
Mai jos am trecut și informații suplimentare pe care le considerăm utile atunci când vine vorba de alegerea unei mașini de spălat rufe care să se potrivească nevoilor utilizatorului.

1. Calitatea spălării : 

Există pe piață mai multe sisteme patentate care garantează o spălare mai bună, printr-o dusare mult mai bună în interiorul tamburului, sisteme cum ar fi Shiatsu Washing System, 3D Aqua Tronic, Eco Bubble. Aceste sisteme patentate care garantează o spălare eficientizată sunt Miele, Gorenje, AEG, Siemens, Bosch, Samsung și anumite modele din gama Electrolux. Pentru cele mai frecvente defecțiuni întâlnite la mașinile de spălat rufe, citiți articolul Ghid de detectare a defectiunilor la masinile de spalat rufe.

2. Capacitatea de încărcare : 

Tendința actuală a producătorilor este de a realiza mașini cu încărcare cât mai mare, întrucât mare parte din mașinile de spălat rufe de pe piață au senzor de detectare a cantității de încărcare, astfel încât consumul de apă și implicit de energie electrică se ajustează în funcție de aceasta. Avantajele sunt date de o spălare mult mai bună, cu cât capacitatea de încărcare este mai mare, pentru că rufele stau mai puțin îngrămădite în tambur și de faptul că o cuvă de 8 kg permite și spălarea lucrurilor voluminoase și nu neaparat grele, cum ar fi pernele sau pilotele.

3. Programele de spălare: 

Este important ca mașina pe care o alegeți să aibă cât mai mult din programele de mai jos :
-Program scurt, fie că este de 30, 17 sau 15 min;
-Program Ultra White și Ultra Black-pot apărea în funcție de producător sub denumiri ușor diferite. Sunt importante întrucât sunt programe speciale care garantează o spălare eficientă astfel încât hainele să nu se decoloreze sau să iasă albe impecabil;
-Program Lână și Spălare Manuală; program pentru lână sau pentru haine care cer expres spălarea maunală, vezi eticheta
-Program cu Abur-există mașini de spălat care au ca opțiune programul cu abur. Acesta se folosește după un program clasic de spălare și este foarte eficient pentru igienizarea rufelor, în special ok pentru copii mici, dar nu numai și totodată se reîmprospătează țesătura și hainele devin mult mai ușor de călcat;

4. Motorul inverter : 

Pentru cei care au posibilitatea de a achiziționa o mașină cu motor inverter și nu mă refer la Direct Drive de la Lg care este cu totul altceva, investiția merită și se va amortiza în timp prin fiabilitatea mașinii de spălat. Vă recomandăm articolul Cea mai buna masina de spalat de la Whirlpool.

5. Tratarea antiscămoșare a tamburului : 

Fie că se numește Wave Drum, Dimond Drum sau nu această tratare este foarte importantă în ceea ce privește calitatea țesăturii. Practic hainele nu se vor mai scămoșa și merită să țineți cont de această trăsătură. Găsiți astfel de tratamente ale tamburului pe anumite modele de mașini de spălat de la Miele, Aeg, Electrolux, Samsung, Bosch, Siemens, Beko, Gorenje. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producătorul de electrocasnice și incorporabile Whirlpool, în articolul Pareri despre Whirlpool.

În articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate preț, fiabilitate, poziționare pe piață din punct de vedere al prețului, precum și recomandări, păreri și comentarii cu privire la principalele game de produse ale producătorului suedez de electrocasnice.

0 comentarii:

Postări populare

Comentarii si pareri de pe forumul Incorporabile Premium

Comentarii pe Incorporabile Premium