vineri, 20 mai 2016

Cel mai bun cuptor incorporabil 1200 de lei

Cel mai bun cuptor incorporabil 1200 de lei - Gorenje BO636E20X

Recomandarea noastra pentru cei care doresc un cuptor electric multifunctional complet si au la dispozitie un buget de pana in 1200 de lei este Gorenje BO636E20X. Argumentele sunt date in primul rand de un foarte bun raport calitate pret, Gorenje BO636E20X avand convectie, ceea ce inseamna ca distribuie uniform temperatura in interiorul cuptorului, are 8 functii dintre care 7 destinate prepararii mancarii, suficiente pentru aproape orice tip de aliment preparabil intr-un cuptor incorporabil si o functie presetata pentru autocuratare, autocuratare care se face cu vapori de apa, pe toata suprafata cuptorului si care nu va necesita alte consumabile pe durata de viata a produsului.

Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

Gorenje BO636E20X are o tava plata, una adanca si un gratar, cel din urma fiind util prepararii la grill, de exemplu al puiului, care in mod normal, intr-un cuptor traditional pe gaz ar fi trebuit pus pe rotisor. In cazul cuptoarelor electrice multifunctionale, temperatura se uniformizeaza in jurul produsului si din acest motiv nu mai este nevoie de rotisor. Rezultatul este in schimb un pui preparat uniform, inclusiv in interior.
Un alt atu al cuptorului incorporabil Gorenje BO636E20X este dat de faptul ca are suporti telescopici pentru tavi ceea ce inseamna un plus de confort pentru utilizator. Timmerul este electronic ceea ce inseamna ca produsul se poate programa si la sfarsitul programului acesta se opreste automat. 

Volumul cuptorului este si el bun, cei 67 de litri clasand Gorenje BO636E20X in categoria cuptoarelor incorporabile cu volum mediu. In concluzie, Gorenje BO636E20X este recomandarea noastra pentru cei interesati de un cuptor incorporabil electric multifunctional care sa aiba si autocuratare si in acelasi timp sa fie complet din punct de vedere al programelor de preparare si gatire, care sa gateasca foarte bine si care sa aibe si suporti telescopici. Pentru detalii privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.

Postări populare

Comentarii si pareri de pe forumul Incorporabile Premium

Comentarii pe Incorporabile Premium